Пењање у Србији
Добродошли!
Акције у току...
Акције у току...

Прва званична акција „Лудих Прстију“ замишљена је да буде промотивне природе: да обавести јавност о њеном оснивању и даје упозна са њеним радом и циљевима. Након дугих размишљања и разговора, одлучили смо да је најбоље да пробамо да преточимо циљеве фондације у производ који може да говори сам за себе. Као резултат ове иницијативе јавиле су се врећице за магнезијум „Луди Прсти“!

Преко интернета смо се повезали са домаћом производњом уникатних врећица за магнезијум, „Игле, конци и конопци“. Власница ове јединствене мануфактуре, Алмира, веома брзо је изашла са предлозима за наше циљеве. И док смо трепнули, циљеви „Лудих Прстију“ су се појавили на шареним врећицама!

Сад је дошло време да врећице оду у свет : 
- желимо да поздравимо и подржимо све маме и тате који иду са децом на пењање. Сматрамо да је налажење времена за одлазак са својом децом на пењање за сваку похвалу, тако да позивамо родитеље али и тетке или стричеве и осталу родбину која води малишане, да нам пошаљу слику и пар реченица са њиховог заједничког пењања!
- такође желимо да поздравимо и подржимо самоиницијативни рад појединаца који за циљ има уређење средине у којој проводи време. Уколико сте у последњих годину дана, на сопствену жељу уредили неки смер, средили стазу до неког пењалишта, повели неког мање искусног од вас на пењање, или нешто слично што се уклапа у овај концепт, пошаљите нам исто тако пар реченица са тих активности и коју слику и једна од наших врећица може постати део ваше пењачке опреме.

Могућности за добијање врећице настале су из комбинације нашег поштовања свести појединца о потреби развоја своје средине, али и развоја породичних вредности.

Ваше слике и кратак текст нам можете послати на адресу This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Првих десет ће на поклон добити наше уникатне врећице за магнезијум „ЛудиПрсти“, док ће се пар послатих прича и фотографија наћи на нашој страници.

Поздрав свима,
Фондација Луди Прсти